Foutmelding

  • Notice: Undefined index: username in twitter_block_block_view() (regel 422 van /home/ascoldtr/public_html/2013/sites/all/modules/twitter_block/twitter_block.module).
  • Notice: Undefined index: username in twitter_block_block_view() (regel 423 van /home/ascoldtr/public_html/2013/sites/all/modules/twitter_block/twitter_block.module).

Lid worden/Regels

Ook dit jaar zal ASC Old Trafford uiteraard terug op verplaatsing blijven gaan met een bus.

De bus zal terug uit het centrum van Stabroek vertrek en - indien genoeg kandidaten te Ekeren - ook weer een tussenstop aan cafe Telstar houden.

Heb je zin om regelmatig mee op verplaatsing te gaan? Heb je zin om een wedstrijd bij te wonen met een lekker pintje in de hand in plaats van aan te duiden wie er die avond BOB gaat zijn? Wordt dan nu reeds lid voor het seizoen 2018 – 2019 en volg RAFC vanop de eerste rij.

Het lidgeld is 20 euro.

Een niet-lid kan niet mee op verplaatsing bij een strenge combiregeling, dus reden te meer om op voorhand lid te worden, we gaan ervan uit dat het dit jaar altijd combiregeling zal zijn.

Bij minder tickets dan aanvragen voor een uitmatch geldt dezelfde regeling als de voorbije jaren, namelijk diegenen die het meest meerijden hebben voorrang. We kijken altijd naar het vorige seizoen om dit te berekenen. De regeling is al jaren hetzelfde: tot en met de winterstop kijken we naar het vorige seizoen, na de winterstop kijken we naar het vorige seizoen en tem winterstop en in de playoffs kijken we naar dit seizoen. We doen dit al jaren zo. Als je geen lid was vorig seizoen dan tellen je aantallen niet mee, dit is enkel voor leden (dus nog een reden te meer om lid te zijn).
​Als je niet meemag op verplaatsing wegens teveel inschrijvingen dan telt je inschrijving wel mee voor je aantallen.

Het rekeningnummer is BE93 3770 3019 9167  Hierop kan u het bedrag storten met vermelding van uw naam.

Bent u nieuw lid dit jaar dan kan moet u ook een mailtje sturen naar info@ascoldtrafford.be met vermelding van uw naam, adres, gsm, mailadres en rijksregisternummer.  Indien u vorig jaar al lid was en er zijn gegevens veranderd, gelieve dit dan ook te laten weten.

Samenvatting van de regels
​-was u vorig jaar geen lid, dan hebt u geen punten gespaard voor dit jaar, ook al bent u wel meegeweest. Iedereen heeft de kans gehad om lid te worden in het begin van het seizoen.
​-schrijft u zich in maar mag u niet mee dan telt u wel mee voor de aantallen, anders wordt het verschil uiteraard alleen maar groter
​-schrijft u zich in en kan u mee maar gaat u toch niet mee (hoe goed de uitvlucht ook is) dan telt dit niet mee voor uw aantallen
​-we kijken tem de winterstop naar vorig seizoen voor aantallen, na winterstop kijken we naar vorig seizoen en dit seizoen samen en voor play-offs kijken we naar enkel huidig seizoen
​-indien u zich inschrijft voor een verplaatsing (buiten via het formulier op de website) krijgt u een antwoord (bij inschrijving via mail of sms), indien u geen antwoord krijgt hebben we het niet gekregen en bent u bijgevolg niet ingeschreven
​-diegenen die meemogen naar een verplaatsing worden dan in de loop van de week verwittigd, als je dus geen bericht krijgt dat je effectief meemag dan ben je dus niet bij de gelukkigen
​-indien je meemag naar een verplaatsing en je kan niet mee gelieve ons dan zo snel mogelijk te verwittigen en zeker niet zelf al iemand te zoeken, er is in vele gevallen immers een wachtlijst.
​We gaan dit dit jaar niet meer toelaten dat er bij afbellen bij een topper iemand anders dan van de wachtlijst meegaat !
​-het kan zijn dat de FASC of overkoepelende supportersfederatie volgend jaar een eigen nieuw systeem ontwikkeld voor verplaatsingen, als er dus bijgevolg volgend seizoen andere regels gelden of sommigen wel/niet meekunnen bij toppers zijn wij daar niet verantwoordelijk voor. Voorlopig gelden onze interne regels nog steeds
-op de bus wordt er niet op ramen of andere zaken geklopt wordt ! Je mag sfeer maken zoveel je wilt en dit wordt aangemoedigd, maar sfeer maken kan heus wel zonder op plafonds of ramen te kloppen.
​-bij meer inschrijvingen dan beschikbare tickets is er uiteraard een wachtlijst zoals hierboven vermeld. De wachtlijst wordt opgemaakt op basis van de regels zoals toewijzing van tickets, mensen die vorig jaar lid waren hebben voorrang op mensen die vorig jaar geen lid waren, bij gelijk aantal verplaatsingen of bij nieuwe leden wordt er - indien het aan hun is op de wachtlijst - een lottrekking gedaan. Dus bv 5 mensen op wachtlijst (3 mensen die vorig jaar lid waren en 2 nieuwe leden) dan eerst die 3 van vorig jaar op basis van aantal inschrijvingen en dan die 2 nieuwe, vallen er meer dan 3 af dan is het lottrekking tussen de nieuwe 2.
​-bij ex-aequo tussen 2 leden die wel vorig jaar lid waren kijken we naar de aantallen van vorig jaar.
​-indien u zich inschrijft en u belt af dan krijgt u uiteraard geen punt voor deze wedstrijd.
​-als u zich inschrijft en u staat reserve maar u belt daarna af of u wordt gebeld maar u kan toch niet (buiten dag ervoor of dag zelf) dan krijgt u ook geen punt.
​-indien u zich inschrijft voor een match en u mag mee maar u belt af of u komt er niet door en we vinden niemand anders, dan dient u uiteraard de prijs van het ticket terug te betalen aan de supportersclub en u krijgt uiteraard geen punt.