Foutmelding

  • Notice: Undefined index: username in twitter_block_block_view() (regel 422 van /home/ascoldtr/public_html/2013/sites/all/modules/twitter_block/twitter_block.module).
  • Notice: Undefined index: username in twitter_block_block_view() (regel 423 van /home/ascoldtr/public_html/2013/sites/all/modules/twitter_block/twitter_block.module).

Welkom op de website van ASC Old Trafford

Je kan opnieuw lid worden van ASC Old Trafford voor het seizoen 2017-2018

Het lidgeld is 20 euro. Hiermee ben je ook rechtsstreeks lid van de FASC of overkoepelende supportersorganisatie.

Indien u een paar keer gaat zien op een jaar, kan u best lid worden want niet-leden betalen voor een verplaatsing meer voor de bus.

Ook bij combiregelingen moet je lid zijn. En aangezien we dit jaar gegarandeerd veel combiregelingen gaan krijgen, is het reden te meer om op voorhand lid te worden.

Het rekeningnummer is BE93 3770 3019 9167  Hierop kan u het bedrag storten met vermelding van uw naam.

Bent u nieuw lid dit jaar dan kan moet u ook een mailtje sturen naar info@ascoldtrafford.be met vermelding van uw naam, adres, gsm, mailadres en rijksregisternummer.  Indien u vorig jaar al lid was en er zijn gegevens veranderd, gelieve dit dan ook te laten weten.

Hou er rekening mee dat door de grote interesse er al veel nieuwe leden zijn, en ingeval van meer inschrijvingen dan beschikbare tickets zullen de mensen die de laatste jaren trouw zijn gaan zien uiteraard voorrang krijgen.

De regels zijn al jaren hetzelfde : bij meer inschrijvingen dan beschikbare tickets kijken we naar diegenen die al het meest zijn meegeweest. We kijken tem de winterstop naar vorig seizoen, na de winterstop kijken we naar vorig seizoen en tem winterstop en in de playoffs kijken we naar huidig seizoen.